Asztalnál főzés

az Evidens Bistro különlegessége


Az Evidens Bistro-ban egy nem mindennapi élményben lehet részük a hozzánk ellátogatóknak. Étlapunkon folyamatosan szerepeltetünk olyan ételeket, amiket az asztalnál készítünk el flambír kocsijainkban. A régi magyar vendéglátást leginkább a vendégek iránti tisztelet, előzékenység és a fűszeres, nagy adagos ételek jellemezték. Aki nálunk él ezzel a fantasztikus lehetőséggel, az garantáltan megtapasztalhatja mindezt.

Legyen részese az élménynek


Látogasson el hozzánk családjával, barátaival és próbálják ki asztalnál készülő ételeinket! Általában szezonális ajánlatainkban is szerepel egy vagy több asztalnál készülő fogás, így teremtünk lehetőséget az újabb élményekre.

Főzzön velünk!


Az asztalnál főzésnek köszönhetően részese lehet az ételek elkészítésének, ellesheti a trükköket, amiket kamatoztathat is akár odahaza, a saját konyhájában.

Nagy adagos...


Az adagok méretei ezeknél a fogásoknál is bőségesek, hűen a magyar vendégszeretethez. Hiszen nálunk senki sem távozhat éhesen, korgó gyomorral, csakis elégedetten, az ízek nagyszerű harmóniájától eltelve.


...Magyaros ételek

Legkedveltebb fogásaink kiemelt figyelmet érdemelnek, ezért is készítjük el őket vendégeink asztalánál:

Mustáros, zöldspárgás, vargányagombás bélszínragu spagettivel összeforgatva 8 990 Ft
Libamájas, rókagombás, mustáros bélszínragu tejszínes mártásban parasztos galuska 8 990 FtA TripAdvisor 2015-ben és 2016-ban is Kiválósági Tanúsítvánnyal díjazta éttermünket. Biztosak vagyunk abban, hogy ebben nagy szerepe volt az asztalnál főzésnek. Külföldi vendégeink nagy örömmel szemlélik az ételek elkészülését és gyakran megosztják velünk, hogy nem láttak még sehol ehhez hasonlót. Megértik ezáltal, hogy mitől is annyira különleges és nagyszerű a magyar gasztronómia.


Legyen részese az élménynek és foglaljon asztalt!
Foglalás küldése